Wie ben ik?

Ik ben Jorrit en op een dag scoorde ik op een  aan mij voorgelegde midlife test ‘bijna alles raak’. Dat was een onderdeel van mijn eigen bewustwordingsfase. Ik ben naast psycholoog dus al dan niet helaas ervaringsdeskundige.

Ik ben 42 jaar oud, getrouwd en we doen een poging twee puberdochters zo goed mogelijk groot te brengen. Daarnaast houd ik van gezelligheid en sporten in teamverband, maar ik houd er ook van om alleen dingen te ondernemen. Zo heb ik ook onder andere alleen de pelgrimsocht naar Santiago gelopen (midlife-crisis?).

Op werkvlak heb ik twee universitaire studies voltooid: Technische Bedrijfskunde (1999) en Klinische Psychologie (2014). Ik ben op het eerste vlak inmiddels bijna 20 jaar werkzaam geweest als consultant bij een aantal van Europa’s grootste bedrijven, maar mijn hart ligt toch bij de psychologie en daarom heb ik in 2014 na de universitaire Bachelor ook de Master Klinische psychologie voltooid. Ik heb zowel met basisschoolkinderen gewerkt als met zware criminelen en t.b.s.-ers, maar had er zelf een flinke midlife crisis voor nodig om uit vinden waar ik mijn grootste steen kan bijdragen.

Het woord ‘crisis’ wordt niet voor niets gebruikt. Er wordt soms wat lacherig gedaan over een midlife crisis, maar de harde werkelijkheid is dat je van geluk mag spreken wanneer ze aan je voorbij gaat. Het is mijn missie om mannen en hun omgeving aan wie deze niet voorbij gaat bij te staan deze crisis zo goed en zorgvuldig mogelijk door te komen.

Waar kun je terecht?

Tilburg

In Tilburg werk ik vanuit de Cantina Mexicana, ons geweldige bijgebouw met fijne zithoek, koelkast, koffie en houtkachel. Wat wil een man in zijn midlife-crisis nog meer? Een nostalgische informele plaats met de juiste sfeer voor de begeleidingsgesprekken.

Molenbochtplein 18
5014 EH Tilburg
Telefoon: +31 6 4251 8948
E-mail : info@midlife-crisis.nu

Maak een afspraak

Brussel

Daarnaast ben ik regelmatig (een aantal maal per week) op locatie in Brussel. In de sectie om een afspraak te maken kun je de locatie zelf selecteren. Het adres daar is het volgende:

Rue Baron de Castro 25-12
1040 Etterbeek
Telefoon: +31 6 4251 8948
E-mail : info@midlife-crisis.nu

Maak een afspraak